Ben Mudge cisztás fibrózissal küzd, Thorrá edzette magát

betegség motiváció halál Ben Mudge Thor cisztás fibrózis személyi edző kórház sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyi edzőként dolgozik a cisztás fibrózissal küzdő 27 éves Ben Mudge. Orvosai azt mondták, sportoljon minél többet, de bármit is tesz, mindössze 41 éves koráig élhet. A férfi komolyan vette, ma pedig leginkább egy élő Thorra hasonlít, szeretné motiválni a hasonló betegségben szenvedőket. 

Mielőtt edzeni kezdett, tüdőkapacitása csupán 66 százalékos volt, a sportnak köszönhetően azonban mára már 95 százalékos. A 27 éves Ben Mudge cisztás fibrózisban szenved, ami általában a tüdő, a hasnyálmirigy és a mellékherék működését akadályozza. Orvosai azt jósolták, hogy mindössze 41 éves koráig élhet, azt tanácsolták, sportoljon minél többet.

Ben ezt nagyon komolyan vette, ma már személyi edzőként dolgozik, és szeretné motiválni a hozzá hasonló sorsúakat. Az Independent cikke szerint sokaknak ad reményt, azonban más cisztás fibrózisosokkal nem találkozhat, hiszen fertőzéseket adhatnak át egymásnak.

Barátai egy idő után mondogatták neki, hogy leginkább az egyik szuperhősre, Thorra hasonlít. Ben úgy gondolta, rátesz még egy lapáttal és megnövesztette a haját, Instagram-oldalán pedig gyakran pózol Thor-jelmezben. Sőt: van, amikor mindössze csak a Thorhoz tartozó kalapács van a kezében, és látni engedi kockás hasát.

Rátalált a szerelem a Barbie babaként élő Ophelia Vanity-rehttp://www.life.hu/drlife/20180403-ratalalt-a-szerelem-a-barbie-babakent-elo-ophelia-vanityre.htmlVégre rátalált a szerelem az élő Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re. Dr. LifeOrigoMeztelen fotók készültek a ráktúlélő nőről: mindkét mellét eltávolították (18+)http://www.life.hu/drlife/20180404-meztelen-fotok-keszultek-a-raktulelo-norol-mindket-mellet-eltavolitottak.htmlMeztelen fotók készültek Sharon Donelly-ről. Az 54 éves nő a rákból gyógyult fel, mindkét mellét el kellett távolítani. Dr. Life--Rossz hírt közöltek orvosai Shannen Doherty-velhttp://www.life.hu/drlife/20180404-rossz-hirt-kozoltek-orvosai-shannen-dohertyvel.htmlNincsenek jó hírei a Bűbájos boszorkák egykori sztárjának, Shannen Doherty-nek: hiába tűnt úgy, hogy legyőzte a rákot, most újabb vizsgálatokra lesz szüksége, szervezetében ugyanis megemelkedett a tumormarkerek értéke. Dr. LifeAFPSzörnyű állapotban van Val Kilmerhttp://www.life.hu/drlife/20180404-szornyu-allapotban-van-val-kilmer-torokrak.htmlSzinte felismerhetetlenül néz ki friss fotóin a torokrákkal küzdő Val Kilmer. Ismerősök állítják, sokat romlott az állapota, a daganat az agyára is átterjedhetett. Dr. Life--Verne Troyer, az Austin Powers színésze alkoholmérgezéssel került kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180404-verne-troyer-az-austin-powers-szinesze-alkoholmergezessel-kerult-korhazban.htmlAlkoholos állapot és öngyilkossági szándék miatt hívták a 911-et az Austin Powers filmek színészéhez családtagjai. Verne Troyer már régebben legyőzte súlyos alkoholfüggőségét, most azonban újra szembe kell néznie betegségével. Dr. Life--Venczel Vera újabb előadásait mondták le betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20180404-venczel-vera-ujabb-eloadasait-mondtak-le-betegseg-miatt-influenza.htmlVenczel Vera betegsége miatt elmarad néhány előadás a Vígszínházban. A színésznő azt nyilatkozta, influenza döntötte le a lábáról. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.