Kiderült, hány használat után kell törölközőt cserélni

Forrás: Shutterstock -
törölköző csere használat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal gyakrabban kellene cserélni a törölközőt, mint ahogy ezt általában tesszük: erre jutottak a kutatók. 

Mivel – jó esetben – naponta szoktak fürdeni az emberek, ez azt jelenti, hogy legalább napi egyszer használják a törölközőjüket, amit szinte mindenki a fürdőszobájában tart. Így aztán tele van a hámsejtjeinkkel és baktériumainkkal, plusz a fürdőszobában található egyéb baktériumokkal, amelyek a meleg és párás környezet hatására gyorsan szaporodnak.

Kiderült, hányszor kellene törölközőt cserélni Forrás: Shutterstock

Ez azt jelenti, hogy használni sem kell ahhoz, hogy egyre koszosabb legyen. Ezért aztán nem elég hetente egyszer cserélni, bár ez még elfogadható, de ha igazán higiénikusak akarunk lenni, akkor 3 használat után, tehát napi egy fürdéssel számolva háromnaponta érdemes tiszta törölközőre váltani.

Egy alvásszakértő szerint csak délelőtt 10 óra után kellene elkezdeni dolgoznihttp://www.life.hu/drlife/20181115-egy-alvasszakerto-szerint-csak-delelott-10-ora-utan-kellene-elkezdeni-dolgozni.htmlKárosan hathat az egészségre a délelőtt 10 óra előtti munkavégzés – árulta el egy szakember. Dr. Life--6 kilót fogyott a férfi, aki egy hónapig gyorséttermi kaján élthttp://www.life.hu/drlife/20181114-6-kilot-fogyott-a-ferfi-aki-egy-honapig-gyorsettermi-kajan-elt.htmlEgy brit postás kipróbálta, mi történik a testével akkor, ha egy hónapon keresztül csak gyorséttermi ételeket fogyaszt. Az eredmény meglepő. Dr. LifeOrigoMegoperálták Weisz Fannithttp://www.life.hu/drlife/20181115-megoperaltak-weisz-fannit.htmlSosem hallhattuk még ennyit beszélni a kamerák előtt Weisz Fannit, mint A legbátrabb páros legutóbbi adásában. A próbatételek közben is többször szólt a férjéhez, a feladatok elvégzése után pedig a kamerának is összefüggő mondatokban nyilatkozott. Dr. Life--Kollagénszálakkal feszesíttette ki fenekét az argentin anya, Marcela Iglesias http://www.life.hu/drlife/20181114-kollagenszalakkal-feszesitette-ki-feneket-az-argentin-anya-marcela-iglesias.htmlAz argentin édesanya mindent megtesz azért, hogy fiatalabbnak tűnjön, ezért próbálta ki a "pókhálós" fenékemelést is, amelyről azt állítja, teljesen fájdalommentes. Dr. LifeOrigoHaldoklik a 27 éves nő: közösségi oldalán mutatja be szenvedéséthttp://www.life.hu/drlife/20181114-haldoklik-a-27-eves-no-kozossegi-oldalan-mutatja-be-szenvedeset.htmlHolly Warland egy gyógyíthatatlan betegség következtében haldoklik. A közösségi oldalán megrázó fotókkal mesél mindennapjairól, fájdalmairól. Dr. LifeOrigoSuttogással keres milliókat egy diáklányhttp://www.life.hu/drlife/20181114-suttogassal-keres-milliokat-egy-diaklany.htmlSophie Michelle rendszeresen gyárt olyan videókat a YouTube-ra, amelyben nem beszél, csupán suttog. Amellett, hogy rengeteg követőre tett szert, hatalmas pénzt keres vele. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.