Hódi Pamela műtét ciszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela a közösségi oldalán árulta el, hogy leműtöttek két cisztát az arcáról.

Hódi Pamelától tegnap bárki kérdezhetett a közösségi oldalon. Több rajongó is szóvá tette, hogy kicsit szomorúnak tűnik. Ekkor elárulta, ennek valóban oka van: nem sokkal a videó készítése előtt műtéten esett át.

Nem, nem sírtam, hanem tegnap cisztaműtétem volt, ugyanis volt egy nagyobb és egy kisebb cisztám az arcomon, az egyiket hét, a másikat kilenc öltéssel varrták össze, úgyhogy ezért is van picit bedagadva a szám és beszélek kicsit furcsán. (...) Az az igazság, hogy kaptam érzéstelenítőt, konkrét fájdalmat nem éreztem. Összesen a két ciszta másfél óra volt. Szerintem el lehet viselni, de abszolút nem egy kellemes dolog."

Hódi Pamela a műtétjéről vallott Forrás: Instagram/Hódi Pamela
Botoxkezelést kapott ajándékba a nagymama, eltorzult a szemöldökehttp://www.life.hu/drlife/20190131-botoxkezelest-kapott-ajandekba-a-nagymama-eltorzult-a-szemoldoke.htmlKathryn Hartley a fiától születésnapjára egy 150 font, azaz majdnem 55 ezer forint értékű utalványt kapott ajándékba botoxkezelésre. Az asszony meg is csináltatta, ám az eredmény szerinte borzalmas lett. Eltorzult ugyanis a szemöldöke. Dr. Life--Így derítheted ki fogorvos nélkül, hogy egészségesek-e a fogaidhttp://www.life.hu/drlife/20190131-igy-deritheted-ki-fogorvos-nelkul-hogy-egeszsegesek-e-a-fogaid.htmlKíváncsi vagy rá, hogy egészségesek-e a fogaid, de nincs kedved ezért elmenni fogorvoshoz? Eláruljuk, mi a megoldás! Dr. LifeOrigoEgy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálta a rák ellenszeréthttp://www.life.hu/drlife/20190131-izraeli-vallalat-allitja-hogy-megtalaltak-a-rak-ellenszeret.htmlEgy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálták a rák ellenszerét, amely személyre szabható, és egy éven belül már kész is lesz. Dr. LifeOrigoSci-fibe illő jelenetek és a szervdonorkérdés: interjú prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorralhttp://www.life.hu/drlife/20190129-sci-fibe-illo-jelenetek-es-a-szervdonorkerdes-interju-prof-dr-mathe-zoltan-sebeszprofesszorral.htmlKi lehet ma Magyarországon szervdonor? Miért számít úttörőnek a vér nélküli májtranszplantáció? A Life.hu prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorral készített interjút, aki már több mint 500 májátültetést végzett. Nevéhez fűződik az itthon teljesen új módszernek számító vér nélküli májtranszplantációk bevezetése. Ő végezte az első hazai felnőttkori élődonoros májátültetést is. Kanadában, Svájcban és Németországban szerzett nemzetközi tapasztalatával 2014-ben a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának igazgatója lett, és jelenleg itthon segíti a betegek mielőbbi gyógyulását. Dr. LifeOrigoAz Antarktisz talajában is kimutatták a baktériumot, amely kipusztíthatja az emberiségethttp://www.life.hu/drlife/20190129-az-antarktisz-talajaban-is-kimutattak-a-bakteriumot-amely-kipusztithatja-az-emberiseget.htmlAz Antarktiszon is megtalálták azt a baktériumot, amely az egész emberiséget kipusztíthatja. Dr. LifeOrigoAz egészséged kulcsa ott hever a torkodban – Az éneklés mint csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20190122-az-enekles-szervezetre-gyakorolt-jotekony-hatasai.htmlEgy skandináv kutatás szerint három titka van a hosszú életnek: a kempingezés, a táncolás és az éneklés. Most ez utóbbi jótékony hatásait mutatjuk be. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.