Megműtötték Gergely Róbertet

Forrás: FEM3 Café -
műtét Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész ízületi gondokkal küzd, ezért kellett kés alá feküdnie. Gergely Róbert elmondta, hogy pontosan mi is okoz gondot számára. 

"Az igazság az, hogy ez fájdalommal is jár, ami elég kellemetlen. Bal kezemen a kisujjamat nem tudtam a többivel együtt kinyitni, ezt oldották meg egy kisebb műtéttel. Hiába az ember nem használja a bal kisujját semmire, egy idő után zavaró, hogy nem tudja kinyújtani" – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Gergely Róbert.

Forrás: FEM3 Café

"Pattanó ujjnak hívják, ami azt jelenti, hogy az idegek beszűkülnek, emiatt nem működik jól. Nem ez volt az első ilyen élményem, sajnos már negyedszerre műtötték a kezemet ugyanezzel a problémával, csak másik ujjamat. Én az a típus vagyok, aki hamar felkeresi az orvosát, mert úgy vagyok vele, jobb időben a végére járni, mi a probléma. Szerencsém van, mert az orvosom jó barátom is, akiben teljesen megbízom. Kérdeztem tőle, megelőzhető-e ez a betegség akár életmódváltással, de azt mondta, sajnos nem. Egyes embereknek hajlama van erre a pattanó ujjra, nekem pechem van, és tenni sem tudok ellene" – tette hozzá a színész, akit a baleseti sebészeten láttak el.

"Úgy voltam vele, hogy csináljuk meg most a műtétet, mert hamarosan bemutatóm lesz. A munkámat el tudom látni így is, most is zajlik a próbafolyamat, de nem szeretnék március 19-én kötéssel a kezemen a közönség elé állni" – mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.