Tóth Andi betegségéről vallott: " Mindenki nyugtatóval akart tömni"

betegség őszinteség nyugtató pánik Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit éveken át pánikrohamok kínozták. Az énekesnő személyes blogjában beszélt betegségéről -írta meg elsőként a Ripost.

A fiatal énekesnőt éveken keresztül pánikrohamok kínozták. Története sok embernek segíthet, Tóth Andi ugyanis ma már jól van.

„Elég hamar megjelent az életemben a pánik, és sajnos elég erőteljesen.

Először epilepsziára gyanakodtunk, többször kivizsgáltak kórházban is, de nem az volt. A pánikroham nem egy olyan betegség, amit pontosan meg lehet állapítani, receptet kapsz rá és meggyógyulsz.

Általában az élethelyzeted hozza ki belőled, rejtett lelki harcok, amiken te tudsz segíteni, esetleg egy pszichológus. Így amikor a doki annyit mondott: Kerülje a stresszt! megköszöntem, majd továbbálltam" – írta blogjában Andi.

„Nem ment egyik napról a másikra.

Először is mindenki nyugtatóval akart tömni. Javasolták a sok kedélyjavítót meg minden csodát, de szerettem volna önmagam maradni.

Két évig jártam pszichológushoz, aki elég sok mindenre nyitotta fel a szemem, olyan mély sebekre, amikre eddig nem gondoltam, elástam mélyre. Utána könnyebb volt, de párkapcsolatban ugyanúgy megjelent az életemben a pánik.

Javasolt már mindenki mindent, de aminek tényleg sikerült lenyugtatnia az a sport"

– fogalmazott az énekesnő.

Forrás: Instagram, Tóth Andi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.