77 évig élt a férfi, aki 3 lábbal és 2 pénisszel született

parazita betegség torzszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy a két pénisszel és három lábbal született férfi még így is 77 évig élt. 

Francesco "Frank" Lentini beceneve nem véletlenül lett "háromlábú ember", hiszen a férfi tényleg három lábbal született. Sőt, két pénisszel, négy lábfejjel és tizenhat kézujjal érkezett a világra. Ám a születésekor, 1899-ben az orvosok még nem tudták, hogy furcsaságának mi lehet az oka, így sokan szörnyként tekintettek rá. Ma viszont már tudjuk: az édesanyja eredetileg ikrekkel volt terhes, ám a két magzat nem tudott időben leválni egymásról, így az egyik lassan meghalt, végtagjai pedig hozzánőttek Frank testéhez.

Frank Lentini Forrás: franklentini.it

A szicíliai származású család egy darabig kardoskodott az orvosokkal Frank külseje miatt, ám egy idő után beletörődtek, hogy a harmadik láb amputálása túl nagy kockázattal járna. Így a furcsa külsővel megáldott fiú lassan, de megtanult járni és együtt élni önmagával.

Később aztán a család ráébredt, hogy a fiú testének mutogatásával akár nagy pénzeket is lehetne keresni - így Frank hamarosan a Ringling fivérek cirkuszi társulat tagjává vált. A világ egyetlen háromlábú focistájaként mutatták be, ami hiteles is volt, hiszen a plusz végtaggal simán képes volt rugdosni egy labdát. Ráadásul Frank igen nyitott, vidám természetű ember volt, így hamar hozzászokott a cirkuszi élethez, rengeteg pénzt keresett, és feleségül vett egy színésznőt, aki négy gyermeket szült neki.

Frank Lentini Forrás: franklentini.it

Halála napjáig fellépett, szerepelt és imádta az életét. 77 éves korában hunyt, egy dolgot azonban örökre megtanított az embereknek: minden helyzetből hozd ki a legjobbat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.