Bikiniben fotózkodott a gyógyíthatatlan beteg Selma Blair

Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli -
Selma Blair gyógyíthatatlan beteg bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő két éve jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. Selma Blair azóta töretlenül küzd a betegséggel, sok megpróbáltatáson ment keresztül, melyeket gyakorta meg is oszt a közösségi oldalán. Ám ezúttal a sztár egy bikinis fotót tett közzé az Instagramon.

A Kegyetlen játékok sztárja 2018 őszén jelentette be, hogy egy gyógyíthatatlan betegséggel, a szklerózis multiplexszel küzd. A kezelésektől nagyon legyengült az immunrendszere, és a haja is kihullott.

Selma Blair őszintén mesélt arról közösségi oldalán, hogyan éli meg azt, ami vele történik. Bevallotta, olykor retteg attól, hogy mit tartogat a jövő, és kisfia miatt is aggódik, máskor pedig próbál pozitívan állni a betegségéhez.

Legutóbbi fotójáról is ez sugárzik, a színésznőnek visszanőtt a haja, és ugyan meglehetősen lefogyott, de így is gyönyörűen fest bikinijében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.