Balázs Klári komoly gerincműtéten esett át: erről azonban nem hajlandó lemondani

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Balázs Klári gerincműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár elején esett át komoly gerincműtéten Balázs Klári, a rehabilitációja még most sem fejeződött be. A komoly beavatkozás ellenére azonban egy ruhadarabról nem hajlandó lemondani: ragaszkodik a magassarkúhoz. 

Embertpróbáló időszakot tudhat maga mögött Balázs Klári, aki sorstársai érdekében döntött úgy, hogy nyilvánosság elé áll gerincsérve történetével.

Balázs Klári Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Azonban amikor az egyik ismerősömmel beszélgettünk és mesélte, hogy négy szomszédjának is hasonló problémája van, de még orvoshoz se mernek menni, úgy éreztem, megosztom a történetem, hátha segít"

Megtaláltam azt az orvost, aki mellett biztonságban éreztem magam. Bizalmat szavaztam neki, bár amikor a CT után közölte, hogy meg kell műteni a gerincsérvem, frászt kaptam. Ugyanakkor megnyugtatott, hogy ha szigorúan betartom a műtét utáni előírásokat, gyógytornát, akkor minden rendben lesz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.