Ki akarták játszani a hatóságokat, mégis karanténba került miattuk 365 ember

esküvő karantén koronavírus hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 365 fős lakodalom után pár nappal kiderült, hogy az újdonsült feleség elkapta a koronavírust. Ám nem akarta, hogy a násznép karanténba kerüljön, ezért füllentett. Csakhogy kiderült a turpisság...

Majdnem 400 vendég érkezett a romániai Nagyvárdára egy esküvőre. Úgy tűnt, minden rendben van, csakhogy a lagzi után két nappal, éppen a nászútjuk előtt, kiderült, hogy a feleség bizony elkapta a koronavírust. A pár nem szerette volna az összes vendéget karanténba küldeni, ezért a nő csak a férjét adta meg szoros kontaktként.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Viszont az egyik orvos tudta, hogy a napokban volt az esküvőjük, és figyelmeztette kollégáját, aki a vizsgálatot végezte a nőnél. Így nem úszta meg a karantént a násznép sem, ráadásul a pár ellen eljárás indult, mivel ekkora összejövetelt eleve nem is szabadott volna most tartani Romániában.

Kiderült, hogyan volt lehetséges mégis. A vőlegény édesapja a volt Bihar megyei rendőrfőnök-helyettes. A menyegzőn pedig részt vett a rendőrség több tagja is. Így szemet hunytak a létszám felett.
Ám úgy tűnik, a következményekkel így is számolnia kell most mindenkinek. Mind a 365 ember két hét karanténba került – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.