Képtelen a szexre a fiatal lány, sokáig nem tudták az okát

betegség szex endometriózis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány tampont sem tudott használni, mert olyan fájdalmai voltak, a szex pedig egyenesen kínszenvedés volt számára. Az orvosok sokáig azt mondták neki, fejben van a probléma, ám később kiderült, Kerry komoly betegséggel küzd már régóta.

Számtalan orvostól hallotta már a most 28 éves Kerry Morris, hogy a fejében van a probléma, ezért fájdalmas a tampon felhelyezése és a szex is. Noha 13 éves kora óta extrém gyomorgörcsökkel és rendszertelen vérzéssel küzd.

Kerry hosszú évekig járt orvoshoz, de nem tudták mi a baja. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @kerrymorris_/Mediadrumworld.Com / @Kerrymorri

Több szakértőt is felkeresett, laparoszkópos vizsgálaton is átesett, de semmit sem találtak. Az endometriózist több orvos is kizárta. Kerry még pszichológushoz is elment, de az sem segített a rajta.

Végül 2017-ben megoperálták a fiatal lányt, ekkor derült ki, mégiscsak endometriózisa van. Sajnos ennek ellenére még mindig nem oldódott meg a problémája, és állandó fájdalommal él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.