Nótár Mary is koronavírusos, komoly fájdalmakkal küzd

betegség Nótár Mary koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary is elkapta a koronavírust. Sajnos az énekesnőnél nem zajlik tünetmentesen a betegség, Mary elárulta a rajongóinak, nincs jól...

Utolérte a koronavírus Nótár Maryt is, az énekesnő viszont nem tartozik azon szerencsések közé, akiken észrevétlenül megy át ez a betegség. Az énekesnőnek hőemelkedés van, nagyon fáj a háta, borzasztó gyenge, és szédül is. Szerencsére napról napra valamennyit javul az állapota, de mindenkit arra figyelmeztet, legyen nagyon óvatos.

„Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e veletek, hogy 1 hete már a Covidos napjaimat töltöm, de fontos tudnotok, hogy tényleg valós a vírus jelenléte. Én is szkeptikus voltam eleinte a vírussal kapcsolatosan, de a családban jelenleg ketten is betegek vagyunk, nem tudni hol kaphattuk el, koncertek már jó ideje nincsenek, tehát nem is fellépésen" – írta az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.