Orosz Bernadett állandó fájdalomban él, mosolyogni sem tud a sok műtét miatt - Videó

Forrás: Shutterstock -
videó erőszak metoo testi sértés bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Bernadettet 2019. novemberében verte meg brutális kegyetlenséggel az akkori párja, K. István. A többgyermekes anyukának felismerhetetlen lett az arca, műtétek sokasága várt rá.

Orosz Bernadettnek még jópár beavatkozásra szüksége lesz, hogy teljesen rendbejöjjön. Ez rengeteg fájdalommal és költséggel jár, ami lelkileg is nagyon megterheli. Nem elég, hogy az arca is eldeformálódott, a látása is romlott és a hallása is sérült a brutális bántalmazás következtében - nyilatkozta a Mokkának az édesanya.

Tanuld meg felismerni, ha bántalmazó kapcsolatban élsz - a kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

Jelenleg jobb oldalt nem funkcionál az arcom, mosolyogni sem tudok. Hiába nem kék már az arcom, ha hozzáérek, akkor fáj és a fejbőröm is" - mondta Bernadett.

A többgyerekes édesanya a támadás óta a bántalmazott nők élharcosává vált. Azért küzd, hogy mások ne járjanak így és hogy az emberek megértsék az áldozatokat is.

A videó itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.