Fásy Ádám életmentő műtéten esett át: így van most

szívműtét életmentő műtét infarktus Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonnal meg kellett operálni Fásy Ádámot, ugyanis egy hete infarktust kapott. Az énekes szerencsére már jól van, haza is mehetett a kórházból.

Nem foglalkozott az intő jelekkel Fásy Ádám, pedig már az infarktusát megelőző napokban is mellkasi fájdalmak jelentkeztek nála. Végül körülbelül egy hete, felesége, Marika unszolására elment kivizsgáltatni magát. Az orvos azonnal közölte vele, miután rákötötte az EKG-gépre, hogy kórházba kell szállítani, ahol meg is műtötték.

Kiderült, csupán két órán múlott az élete.
"Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be. A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom" – mondta az énekes.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.