Szlávik János: "Biztos fog kelleni harmadik oltás" - Videó

Fotó: Koncz Márton - Origo -
védőoltás oltatlanok Szlávik János videó koronavírus védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyre csökken a fertőzöttek száma, azok számára továbbra is veszélyt jelent a koronavírus-járvány, akik nem oltatták be magukat.

Dr. Szlávik János a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, hogy azok továbbra is veszélyben vannak, akik nem oltatták be magukat. Bár elértük az 5 millió beoltottat, most érezni némi megtorpanást, ugyanis nehéz meggyőzni azokat, akik nem akarják beoltatni magukat. Pedig a mutánsok továbbra is veszélyt jelentenek számukra.

Az is veszélyes, ha valaki csak egy oltást adat be magának, ugyanis az első oltás csak rövid védettséget ad. A legtökéletesebb védettséget az adja, ha valaki átesett a víruson és utána kap egy oltást.

Dr. Szlávik János szerint fél - egy éven belül egy harmadik oltás is kelleni fog, bár erre még nincsenek tudományos adatok és bizonyítékok. Ami biztos, hogy újabb, mutánsok ellen is hatékony oltások fognak jönni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.