Az ötéves Noel hőstettének köszönheti várandós anyukája, hogy a mentők időben érkeztek - Videó

Forrás: Dreamstime -
Noel 112 segélyhívás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötéves Noel anyukája rosszul lett, a kisfiú pedig azonnal tudta mit kell tennie, tárcsázta a 112-t.

Noel édesanyja várandós és szívbeteg, a nagy melegben pedig csak dolgozott, nem evett, nem ivott, így történhetett meg, hogy elájult. ötéves fia azonnal cselekedett és hívta a segélyhívót. - tudta meg a részleteket a Blikk.

A kis Noel bravúrosan hívta ki a mentőket Forrás: Dreamstime

"Újabb élethelyzet igazolta, hogy már egészen kis korban is el lehet sajátítani hogyan kell a 112 segélyhívószámot használni. Ezúttal Noel kért segítséget az édesanyjának. Amíg a mentős operátor szóval tartotta a kisfiút, addig a segítség már meg is érkezett. Köszönet a Országos Mentőszolgálat –nak és Noel talpraesettségének. Figyeljétek csak, hogy az 5,5 éves kisfiú, azt is tudja pontosan hol, milyen címen lakik (egy részét kivágtuk), és hogy egyedül nem mehet ki az utcára. Ugye milyen együttműködő, milyen nyitott és milyen bátor?! Mi nagyon büszkék vagyunk rá, és gratulálunk az anyukának, hogy így kiokosította a kisfiút!" - írta a Magyar Rendőrség.

A hangfeltévelt itt hallgathatod meg:

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.