"Nőként születtem, miközben férfi lelkem van" - Megdöbbentő kijelentést tett Vajna Timi

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/?hl=hu -
Vajna Timi betegség endometriózis vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea endometriózisa kapcsán írta le érzéseit, és legmélyebb gondolatait.

Vajna Timi - aki nemrégiben lett menyasszony - a közelmúltban esett át egy műtéten, amely során endometriózisát kezelték, és több cisztát is eltávolítottak a petefészkéből. Andy Vajna özvegye úgy véli, betegsége hátterében lelki okok állnak: erről vallott közösségi oldalán.

„Szerintetek az endometriózis helyének van köze ahhoz, hogy ki melyik oldalon alszik és ott nyomja a belső szerveket? Mert én általában a jobb oldalamon szoktam és szinte ott volt a legtöbb endometriózis összenövés és ciszta vagy inkább lelki okokra vezethető vissza a hormonális dolgokon kívül?

A jobb oldal a női oldalt jelképezi, befelé fordulás, lelki fájdalom, visszafojtott érzelmek, pszichés nyomás idézi elő a jobb oldali betegségeket. Vagy ebben az életben nőként születtem, miközben férfi lelkem van. Mondjuk ez igaz, és nehezen fogadom el a nőiességet"

– filozofált közösségi oldalán Timi, aki lombikprogramra készül.

Vajna Tímea Timi és vőlegénye, Zoltán Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/?hl=hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.