Komoly nőgyógyászati műtéten esett át Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi petefészek-ciszta endometriózis Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár napja eljegyzett Vajna Timi nem csak a boldog, de a rossz pillanatait is megosztja a követőivel. Most Instagram-sztorijában tette közzé, hogy egy cisztát távolítottak el a petefészkéből.

Timi többek között arról is írt, hogy mindezt azért osztja meg a követőivel, hogy segítsen azokon a nőkön, akik hasonló betegséggel küzdenek mint ő. Vajna Timi néhány hete elmondta, hogy több éve küzd az endometrózissal ami miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednie - így teherbe sem eshet - különben elájulna a fájdalomtól.

Minden, amit tudni kell az endometriózisról

Az endometriózis legalább annyira komoly, mint amennyire a neve alapján gondolod - még akkor is, ha külső szemlélőként nézve kitalált divat-betegségnek tűnik az egész. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogyan alakul ki és milyen tünetei vannak a betegségnek.

Forrás: Instagram/timeavajna

Akkor a követőit kérdezte, mire lehet számítani endometriózis műtét esetén.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.