Vajna Timi a vőlegényéről: "Andy lelke beleköltözött Zoliba"

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/?hl=hu -
Vajna Timi HOT! magazin eljegyzés Vajna Timi vőlegénye vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmmogul özvegye, Vajna Timi a gyászidőszak után ismét erőre kapott. Nemrégiben villát vásárolt Los Angeles elegáns negyedében, Beverly Hillsben, és most az is kiderült, hogy férje halála után ismét szerelmes.

Új kedvesével, Zoltánnal komolyra fordult a kapcsolatunk, a férfi a közelmúltban egy csodálatos gyűrűt húzott Timi ujjára. Az esküvőt is tervezik, sőt a családalapítás is szóba került. Bár ezért Timinek nemrégiben kórházba kellett vonulnia, de szerencsére megoldódtak a nőgyógyászati problémái, így bármikor érkezhet a baba.

„Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt. Még az ő otthonában is van róla kirakva fotó, és néha kicsit úgy érzem, hogy a lelke beleköltözött Zoliba, mert konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő" - árulta el Timi.

Vajna Timi és vőlegénye, Zoltán Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/?hl=hu


A leánykérés is nagyon romantikusra sikerült. Tímeát egy elegáns szállodába invitálta barátja, ahol csillogó gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét.

A fiatalok a közös életüket tervezik, Timi hatalmas villáját már közösen rendezik be, ám vőlegénynek itthon még vannak érdekeltségei.

Még többet megtudhatsz Vajna Timi új szerelméről a csütörökön megjelenő HOT! magazinban. Keressétek digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.