"Újra kellett tanulnom járni" - Baranyi Lászlót teljesen ledöntötte a koronavírus

Forrás: jegy.hu -
koronavírus-fertőzés Baranyi László koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi László csont és bőr lett, miután elkapta a koronavírust. A Família Kft. nagypapájának csodával határos módon sikerült túlélnie a fertőzést, de az ereje még nem tért vissza. 

Baranyi Lászlónak csodával határos módon sikerült legyőznie a koronavírust, de a fertőzés nem múlt el nyom nélkül a szerveztéből. A betegsége alatt nagyon sokat fogyott, noha a súlyát már sikerült visszaszereznie, az erejét még nem.

Baranyi László, a Família Kft. nagypapája legyőzte a koronavírust Forrás: jegy.hu

"Tizenhat napot töltöttem a kórházban, ahol volt egy nap, amikor azt hittem, eljött a vég. Nem ijedtem meg, csak arra gondoltam, jé, hát ilyen az elmúlás? De hát én még itt vagyok és élek! Láttam egy nagyon éles fényt is, ami élesebb volt, mint egy villám. Csak egy pillanatra villant fel, de tudtam, hogy ez az..." - árulta el.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.