Túl van a koronavíruson a Família Kft. sztárja, Baranyi László

Forrás: József Attila Színház -
betegség Baranyi László koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi László legyőzte a koronavírust, szerencsére már az otthonában lábadozhat.

Ahogy azt korábban megírtuk, nyáron töltötte be 93. életévét Baranyi László, akit a legtöbb ember a Família Kft.-ből ismer. Laci bácsi a veszélyeztetettek közé tartozott a koronavírust illetően, ezért sajnos már nagyon régen nem találkozott az unokáival. Ennek ellenére megfertőződött, majd két hétig kórházi ellátásra szorult.

"Jó sokat fogytam, de otthon Klárikám majd szép lassan felhizlal. A kórházban már elkezdték, amikor észrevette a nővérke, hogy nagyon szeretem a tejbegrízt – a háború alatt sokat főzött az anyám –, mindig adott repetát. Áldom az orvosokat, ápolókat, megmentettek! Türelmesek, együttérzőek, gondoskodóak, még az arcomat is megsimogatták, cserébe rengeteg régi történetet meséltem nekik. De nem csak az ő szeretetüket éreztem, több száz jókívánságot kaptam, még Békéscsabáról is" - mesélte Laci bácsi a Blikknek.

Forrás: József Attila Színház

Azt is elárulta, hogy a betegség miatt egy régen nem hallott ismerős is felkereste őt:

"Nagyon meglepődtem, amikor felhívott egy legénykori kedvesem, akivel több mint fél évszázaddal ezelőtt volt viszonyom. Megtudta, hogy nagyon beteg vagyok, és a hasonló korúak meg is halhatnak ettől a fránya vírustól, ezért a színházból megszerezte a telefonszámomat, hogy beszélhessen velem" - számolt be a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.