Konyhafőnök VIP: Tóth Vera rosszul lett a forgatáson: "Ez nem az én napom"

allergia egészség Tóth Vera rák polip Konyhafőnök VIP mandula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera, a Konyhafőnök VIP versenyében óvatlanul kóstolta meg az alapanyagokat, amikor is a rák és a polip allergiás reakciót váltottak ki belőle. Az énekesnő mandulája azonnal bedurrant. 

A Konyhafőnök VIP előző esti adásában a versenyzőknek polippal és rákkal is kellett dolgozniuk. A feladattal leginkább Tóth Verának akadt gondja, ugyanis, amikor az énekesnő megkóstolta az alapanyagokat, azonnal allergiás reakciót váltott ki belőle és orvost kellett hozzá hívni.

Sajnos belenyaltam a rákba és a polipba úgy, hogy full allergiás vagyok mindegyikre. Tudom, ez nagyon gáz, elkezdett kaparni és dagadni a mandulám, és inkább a doktor bácsit megkértem, hogy mielőtt megfulladnék vagy bármi probléma lenne... ez nem az én napom. Olyan az egész napom, amilyen nem szeretnék lenni: béna konyhafőnök vagyok és kripli – fogalmazott az énekesnő.

Forrás: Instagram/Tóth Vera

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.