Összezárva Hajdú Péterrel túlsúly iskolai bántalmazás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera, akit a Megasztár alatt 130 kilósan ismertünk meg, műtét segítségével győzte le túlsúlyát. Nem azért vállalkozott a műtétre, hogy szebb legyen, hanem azért, mert már harmincévesen sem volt egészséges. Túlsúlya miatt rengeteget bántották az iskolában a diákok és tanárok is.

Az énekesnő már egészen pici korától kezdve küzdött súlyfeleslegével. Vera az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott az őt ért bántásokról.

"Nagyon sokat bántottak emiatt az iskolában, a gyerekeknél kegyetlenebbül őszinték nincsenek. Eleinte csak molett voltam, úgy középiskola környékén kezdett durvább lenni. 2003-ban, amikor indult a Megasztár, 120-130 kiló voltam. Nem ez volt a kiinduló súlyom a műtét előtt, egyszerre a legnagyobb fogyásom 60 kiló volt" - mesélte.

Tóth Vera Forrás: Tóth Vera/Instagram

Téged melegít a hájad

Verát nemcsak az iskolatársai bántották az alkata miatt, hanem egy alkalommal tanára is megalázta:

"Nagyon megmaradt bennem, amikor színházba mentünk az irodalom tanárnővel. Emlékszem, anyám rám adott egy kék felsőt kis pici szoknyával, akkor sem voltam vékony, de abban a ruhában én tényleg szépnek éreztem magam. Amikor odaértünk, egyszer csak megszólalt a tanár:

Vedd fel a kabátot Verácska! Ja, neked nem kell, mert téged melegít a hájad.

Most valószínűleg megköveznék a tanárt, ha ilyet beszólna, akkor viszont az egész osztály ezen röhögött. Utána nyomorultnak éreztem magam" - elevenítette fel a szomorú emléket.

A középiskola már könnyebb volt számára, akkor kezdték érdekelni a fiúk is.

"Ott már volt párkapcsolatom. Tizenhat éves voltam, és egy Márk nevű fiú volt a pasim. Annak ellenére, hogy duci kiscsaj voltam, bizonyítja, hogy mennyire nem ez számított, vagy nem ez számít időnként, de én egy olyan fiúval jártam, aki az iskola legjobb pasija volt" - fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.