A színész már átesett idén a fertőzésen, az első oltás után kapta el a vírust.

Az oltások olyanok, akár egy biztonsági öv vagy egy golyóálló mellény. Ezt vallja Németh Kristóf.

Ha valaki netán megfertőződik, akkor is a legenyhébb lefolyással vészelheti át a vírust, amennyiben felvette a vakcinátkezdte a Borsnak a Fórum Színház igazgatója.

 A színész a betegségen szinte tünetmentesen esett át. A második oltás felvételét követően elment egy poszt-covid vizsgálatra, ahol jó híreket kapott: a szervezetében semmilyen maradandó szövődményt vagy problémát nem okozott a vírus.

"Ősszel az ellenanyagvizsgálat azt mutatta, hogy kellő mennyiségű antitest található a szervezetemben. Konzultáltam a háziorvosommal, aki azt javasolta nekem, hogy a következő év elején vegyem fel a harmadik vakcinát, hiszen addig védett vagyok a vírussal szemben" – árulta el.

Forrás: Németh Kristóf/Instagram

"A 14 éves nagyfiam is megkapta a gyermekek számára engedélyezett oltást, ahogyan a feleségem és édesanyám is, ő nemrég vette fel a harmadikat. Emellett természetesen betartjuk a kellő intézkedéseket, a közösségi terekben mindig maszkot viselek" – mondta a színész, aki úgy vallja, hogy közszereplőknek kötelességük jó példát mutatni az embereknek.

"Mindig vannak buta hangok és kivételek. A celebritások között is vannak olyanok, akik összeesküvés-elméleteket hangoztatnak, amit rendkívül káros dolognak tartok, mivel ezzel veszélyeztethetnek másokat" – fűzte hozzá Németh Kristóf.