betegség lumbágó Tilla koronavírus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila még a múlt héten az Instagram-oldalán jelentette be követőinek, hogy elkapta a koronavírust és jelenleg a szobájába bezárkózva lábadozik. Ám a koronavírus klasszikus tünetei kevésbé kínozzák, ehelyett más fájdalmak gyötrik, amik miatt felkelni is csak nehezen tud. 

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, Tilla elkapta a koronavírust. Elmondta, hogy az oltásoknak köszönhetően nincsenek súlyos tünetei, de biztonság kedvéért karanténba vonult. Viszont mégis felesége ápolására szorul, mivel a koronavírus mellett csúnyán beállt a dereka.

"Lumbágós vagyok, ami azt jelenti, hogy 5-6 évente ez előjön" – mondta korábban Tilla. Új posztja szerint napokig alig tudott megmozdulni, és a dereka állapota jobban megviseli, mint a koronavírus.

Vasárnap szerencsére már egy kicsit kimozdult a kutyájával, bár labdázni még nem igazán tud vele.

Nem ő az egyetlen sztár, akinél a koronavírus-fertőzés mellett csúnya derékfájás is előjött: Pápai Joci Tilla egyik posztja alatt bevallotta, amikor ő kapta el a koronavírust, a dereka fájt csupán - írja a Ripost.

"Tillus! Amikor én Covidos vtam csak a derekam fájt!!! Ez azt is támadja... Rohadjon meg!" - írta kommentben Joci, és többen is jelezték, hogy ők is tapasztalták ezt a tünetet.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.