omikron variáns videó omikron torokfájás koronavírus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila Instagram csatornáján jelentette be követőinek, hogy elkapta a koronavírust és jelenleg a szobájába bezárkózva lábadozik. 

Till Attilának szilveszter után kezdett el fájni a torka, de nem voltak súlyos tünetei. Minden nap csinált egy otthoni tesztet, míg az egyiken meg nem jelent a két csík. A népszerű műsorvezető szerencsére jól van: picit köhög, fáj a torka és náthás, de nem döntötte le a vírus.

Tilla szerint biztosan az omikron variánssal fertőződött meg, ennek ugyanis jóval enyhébbek a tünetei, így nem annyira viseli meg a dolog. Ráadásul három oltást kapott, ami biztonságot nyújt számára. A szobájába bezárva lábadozik, a felesége főz és a résnyire nyitott ajtón keresztül nyújtja be a kávét. A legjobban Tilla kutyáját viseli meg a helyzet, ő nem érti, hová tűnt a gazdája és miért nem mennek sétálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.