Megdöbbentő, hogy mit találtak az orvosok egy 67 éves férfi testében

Forrás: Shutterstock -
bácsi műtét megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 67 éves férfi azzal kereste fel az orvosokat, hogy sérvszerű fájdalma van a lágyékrészen. Még a sokat látott orvosok is megdöbbentek, amikor felfedezték a fájdalom eredetét.

A koszovói férfit előjegyezték a sérvműtétre, majd miután elaltatták, felnyitották a kérdéses területet. Senki nem volt felkészülve arra, amit találtak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A duzzanatról ugyanis kiderült, hogy nem sérv. Petefészket, petevezetéket és méhet találtak.

A férfi ráadásul csupán egyetlen herével született, a másikra is a duzzanatban találtak rá. Az orvosok elmagyarázták, hogy az anyaméhben mindenkinél kialakul egy kezdetleges méh, csak a férfiaknál idővel összezsugorodik és eltűnik. A bácsinál egy ritka szindróma miatt azonban nem tűntek el teljesen ezek a szervek - írja a DailyStar.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.