Borzalmas! Gyógyíthatatlan betegségben szenved a népszerű magyar énekesnő

Forrás: Instagram / barbeemusic -
betegség gyógyíthatatlan beteg énekesnő Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyíthatatlan betegséggel küzd a kétezres évek sztárja, Barbee. A fiatal énekesnő elmesélte, mikor vette észre, hogy valami nincs rendben vele. 

Barbee, azaz polgári nevén Bata Adrienn évekkel ezelőtt még nem is gondolta, hogy egy gyógyíthatatlan betegség fogja majd beárnyékolni a mindennapjait.

"Évekkel ezelőtt kezdődött. Szédülgettem, időnként elmúlt, aztán megint előjött, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Tavaly karácsonykor azonban éreztem, hogy nincs minden rendben, kómás voltam, és furcsán éreztem magam egészen szilveszter napjáig, amikor végül kicsúcsosodott a dolog. Ugyanis egyik pillanatban annyira elszédültem, hogy elestem és nagyon megütöttem magam" – mesélte a Borsnak az énekesnő.


Borzalmas! Gyógyíthatatlan betegségben szenved a népszerű magyar énekesnő Forrás: Instagram / barbeemusic

A szédülés nem javult, így Barbee orvoshoz fordult, ahol közölték, hogy nincs gyógymód a betegségére.

"Jóindulatú helyzeti szédülést, azaz BPPV- szindrómát állapítottak meg nálam. Elmozdultak a fülemben az egyensúlyért felelős kristályok, és ez olykor heves, rövid ideig tartó szédüléses rohammal, hányingerrel, hányással is járhat, azonban létezik egy kezelés rá.Tornázni kell, bizonyos gyakorlatokkal lehet kezelni, de meggyógyítani nem tudják"

- magyarázta Adrienn a lapnak.

Az énekesnő jelenleg marketingesként dolgozik egy cégnél, de nyáron szeretne újra színpadon állni. Persze, ez csak akkor lehetséges, ha a panaszai elmúlnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.