távolságtartási végzés családon belüli erőszak Selma Blair sclerosis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin úgy tudja, hogy Selma Blair február 25-én kért távolságtartási végzést Ronald Carlson ellen, mert a férfi megtámadta.

Carlson és Blair szakítottak, a férfi azért ment el a színésznőhöz, hogy visszaadja a kulcsait. Érkezésekor Selma nem érezte jól magát, akkor fejezte be a kezelést, amit sclerosis multiplexe miatt kap. A férfi kiabálni kezdett vele. Haszontalannak nevezte, és közölte, hogy ő nem ezt érdemli, sokkal értékesebb ember a színésznő nélkül. Ezután rátámadt a beteg nőre, fojtogatta, rázta a vállát és a fejét. Arcát a kanapéba nyomta, emiatt pedig Blair el is vesztette az eszméletét. A férfi felpofozta, majd a földre lökte, amitől vérezni kezdett az orra.

Selma Blairt brutálisan bántalmazta az exe Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Kevin Winter

Miután a férfi távozott, Blair hívta a rendőrséget. Kiérkezésük után a színésznő orra megint vérezni kezdett, majd elájult. Menőhelikopterrel szállították kórházba.

Carlson még aznap elkapták, le is tartóztatták családon belüli erőszakért és testi sértésért. A bíróság távolságtartási végzést helyezett érvénybe. A színésznő a beadványban arról is írt, hogy félti az életét, mert a férfi engedély nélkül fegyvert tart otthon, és megfenyegette, hogy megöli.

Selba Blair három éve küzd gyógyíthatatlan betegséggel, sclerosis multiplexben szenved. Orvosai szerint fel kell készülnie a legrosszabbra, a színésznő a halálra készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.