Egy családi nyaralás árát elszívta egykor Till Attila

Forrás: TV2 -
spórolás cigi Dohányzásmentes Világnap Till Attila cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető lassan két éve nem gyújtott rá, és igazi győzelemként éli meg, hogy sikerült letennie a koporsószöget.

Május utolsó napja a dohányzásmentes világnap. Emberek millió hódolnak ennek a káros szenvedélynek, melyről leszokni hatalmas kihívás. Ez azonban nem lehetetlen, ezt bizonyítja számtalan sikertörténet, és ezek közé tartozik Till Attila élete is. A TV2 sztárműsorvezetője két éve hagyta abba a dohányzást, és ma már egyáltalán nem gondol a cigire.

– mesélte a Ripostnak Tilla, aki azt is elárulta, hogy egykor százezreket elszívott egy évben.

Forrás: TV2

"Napi egy dobozzal szívtam fixen, ami mondjuk napi 1500 forintot jelentett az utolsó években. Ebből nem nehéz kiszámolni, hogy éves szinten kb. félmilliót pöfékeltem el. Ez azért irgalmatlan összeg. A teljes költésemet ki sem merem számolni, mert az simán lehet egy kisebb lakás, vagy egy menőbb autó ára. A lényeg, hogy ez a pénz már két éve a zsebemben marad, és hát ne szépítsük, kijön belőle egy családi nyaralás ára, ha nem utazunk nagyon messzire."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.