Kiss Kató visszavonul: többé nem közvetít az elhunyt Berki Krisztián és az élők között

visszavonulás stroke Berki Mazsi sztrók halottlátó vérnyomás Kiss Kató Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban mi is megírtuk, Kiss Kató halottlátó - akin keresztül Berki Krisztián üzent Hajdú Péternek, megköszönve a bizalmát és barátságát -, nemrég sztrókot kapott. Akkor azt mondta, mielőbb fel akar épülni, hogy újra segíthessen a holtak és élők között közvetíteni, ám most már másképp látja helyzetét. 

Úgy döntött, a saját egészségét helyezi előtérbe, ugyanis mint kiderült, lassabban megy a gyógyulás, mint remélte:

„Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem. Mindig is segíteni akartam az embereken és abban is biztos vagyok, hogy ennek a jövőben is megtalálom majd a módját, de most egy kicsit a saját testi- és lelki egészségemre kell koncentrálnom, ezért a visszavonulás mellett döntöttem. Büszke vagyok arra, hogy Királynő lehettem, sokan ugyanis úgy szólítottak, hogy a "Holtak Királynője". Az ok nélküli bántást azonban nagyon nehezen viselem, és mivel csak úgy tudok segíteni másokon, ha a saját egészségem megőrzöm, meg kellett hoznom ezt a döntést" – nyilatkozta a Blikknek Kiss Kató halottlátó.

Kiss Kató Forrás: Kiss Kató/FB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.