Elkapta a koronavírust Young G felesége, Norina: az ágyból jelentkezett be

Instagram, Mészáros Norina -
covid Young G Mészáros Norina koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G szerelme, Mészáros Norina elkapta a koronavírust. A gyönyörű anyuka elmondta, hogy először azt hitte, csak a légkonditól betegedett meg, de később belázasodott, és a Covid-tesztje is pozitív lett.

Mészáros Norina nehéz időszakon van túl, ugyanis nem sokkal a szülése után el kellett távolítani a méhét. Young G - ha lehet -, a történtek óta még jobban óvja szerelmét, és próbálnak minél több időt együtt tölteni. A házaspár nemrég a Sziget fesztiválon volt, majd a Balatonon pihentek Napsival és Rebekával.

A szerelmesek most utaztak volna Máltára, azonban az élet közbeszólt: Norina rosszul lett, elkezdett fájni a torka, bedugult az orra, később pedig belázasodott. Először abban bízott, csak a légkondi betegítette meg, de a Covid-tesztje is pozitív lett, így lemondták az utazást.

"Sajnos maradunk itthon. A Covid tesztem is pozitív lett... Ideges és szomorú vagyok egyben! A keresztlányom vár"

- mondta a videóban.

Instagram, Mészáros Norina

Norina később az Instagram-oldalán mondta el követőinek, milyen gyógyszereket szed annak érdekében, hogy jobban legyen. Sőt, azt is elárulta, hogy szerinte a Sziget fesztiválon szedte össze a koronavírust, és utólag tudja, hogy egy kisgyerekes anyuka nem mehet ennyi ember közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.