"Igyekszem összeszedni magam" - aggódnak a rajongók Bodrogi Gyuláért

fotó egészség Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak a rajongók Bodrogi Gyuláért, legfrissebb fotóján ugyanis látszik, nagyon le van fogyva a színművész.

A 88 esztendős Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész egészségével kapcsolatban az elmúlt fél évben szinte csak aggasztó hírek érkeztek. Súlyos légszomjjal küzdött, a felesége Merkely Bélát hívta fel, aki szó szerint megmentette az életét. A színművész azóta már kikerült a kórházból, és készül az új évadra. A friss fotója azonban aggodalmat váltott ki az emberekből.

"Köszönöm szépen, jól vagyok, készülök az új évadra. Ha semmi nem jön közbe, szeptember 21-én láthatnak majd a nézők a Nemzeti Színházban. Addig is próbálok megerősödni, igyekszem összeszedni magam, mert azért még nem vagyok százszázalékos" - mondta a Blikknek. "Angéla szerencsére nagyon finom és tápláló ételeket készít nekem, amiktől új erőre kapok, és hamarosan visszanyerem a régi súlyomat is. Jelenleg öt kilóval vagyok kevesebb. Más bajom nincs, legfeljebb, hogy már 88 éves vagyok, de az ellen nem tudok tenni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.