"Meg vagyok lőve" - Michael J. Fox állapota egyre rosszabb

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
betegség Michael J. Fox parkinson-kór egészségi állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael J. Fox őszintén vallott arról, mennyi mindenről kellett lemondania betegsége miatt.

A színész mindig is őszintén beszélt egészségi állapotáról azóta, hogy Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A gyógyíthatatlan betegsége mellett az elmúlt időszakban egyéb sérülésekkel is meg kellett küzdenie, valamint édesanyja elvesztését is fel kellett dolgoznia. Michael J. Fox számára egyetlen művészi kifejezési forma maradt, az írás.

Michael J. Fox számára csak az írás maradt Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frazer Harrison

"Meg vagyok lőve, pedig mindig is volt gyakorlatom a rövid sorok memorizálásában, de mostanában volt néhány igazán kemény szituáció, amikor hosszabb szövegeket is meg kellett tanulnom. Nem volt könnyű. A gitárjátékom már nem jó, a rajzolás sem az igazi. A táncban persze sosem remekeltem, a színészkedés pedig egyre keményebb feladat számomra. Szóval maradtam az írásnál, szerencsére azt élvezem" - idézi a színészt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.