Michael J. Fox szörnyű dolgokon ment keresztül: őszintén vallott megpróbáltatásairól a színész

Michael J. Fox beszéd parkinson-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael J. Fox nehéz évet tudhat maga mögött, ugyanis a Parkinsón-kór fokozódó tünetei mellett komoly sérülésekkel is meg kellett küzdenie.

Michael J. Fox mindig is őszintén vallott küzdelmeiről, egészségi állapota a Parkinson-kór miatt egyre hanyatlik, beszédkészsége egyre romlik. Erről vallott a People magazinnak, valamint komoly sérüléseiről és édesanyja haláláról.

Pokoli éve volt a színésznek Forrás: Brazil Photo Press via AFP

"Eltörtem az arccsontomat, majd a kezemet, a vállamat, eltörtem a [jobb] karomat, majd a könyökömet. 61 éves vagyok, de kicsit többnek érzem magam" - mondta a színész, aki bevallotta, soha nem volt egy nyűgös ember, de betegsége miatt egyre türelmetlenebb és udvariatlanabb, ezért kerüli az emberek társaságát. Segítőinek elmondta, mindig képzeljék oda, hogy azt mondja, kérem vagy köszönöm, ha ő elfelejtené.

A színészettel végleg felhagyott beszédkészségének romlása miatt. "Nem ostoroztam magam, nem tudtam többé csinálni, ezért nem csinálom" - mondta a színész, akinek az életéről dokumentumfilm készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.