Így gyógyult ki a rákból Pataky Attila: ez a könyv segített neki

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Edda daganatos betegségek Pataky Attila gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Attilánál hat évvel ezelőtt dianosztizáltak daganatos betegséget. A zenész akkoriban nehéz időszakon ment keresztül, betegségét lelki gondok okozták. Nem vállalta a műtétet, más utat keresett a gyógyuláshoz.

Attila a dagnózis után kisírta magát, majd hazament és elolvasta dr. Hamer: Orvostudomány a feje tetején című könyvét.

Pataky Attila dagantos betegségét lelki problémák okozták Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Rájöttem, mi okozta a bajt, amit részben én indukáltam, majd elindultam a gyógyulás útján. Az okot kell megszüntetni, legyen az párkapcsolat, munkahely, csalódás vagy bármi" - mesélte Blikknek a zenész, aki gyógyulása óta félévente kontrollra jár. "Azt kell mondjam, eléggé bevállalós életet éltem. Félévenként megyek az orvos barátomhoz, aki Magyarország egyik legjobbja. Benéz, megnéz, átnéz, ha kell, akkor további vizsgálatokra küld, ennek köszönhetően a következő 15 év állítólag garantálva van. Tudom, hogy a férfitársaim nagyon majréznak, ezért azt üzenem nekik, ha komolyan veszik a szerelmet és a szexuális életet, akkor is érdemes 1-2 évenként elmenni egy urológiai vizsgálatra. A bajok megelőzhetőek, emellett a hosszan tartó, örömteli párkapcsolatot is könnyebben garantálja..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.