Egy falat perec tette tönkre az életét a 27 éves színésznőnek: csak a szemével tud kommunikálni

színésznő allergia perec Chantel Giacalone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígéretes jövő állt a 27 éves modell és szímésznő előtt, ám egy sütemény örökre megváltoztatta az életét. Tíz éve csöveken keresztül etetik, kommunikálni csak a szemével képes. 

Tíz évvel ezelőtt Chantel Giacalone egy divatbemutatóra utazott Las Vegasba. A megérkezésekor az egyik ismerőse pereccel kínálta, amiből szívesen fogyasztott. Azonban az első harapásnál tudta, hogy baj, rögtön megérezte, hogy mogyoróvaj van a perecben, amire ő allergiás. A fiatal lány azonnal felhívta az apját: akkor már alig kapott levegőt. Az édesapa az ismerősnek adott tanácsot, hogy mit csináljanak.

"Ez volt az utolsó alkalom, hogy hallottam a hangját"

- mondta az apa a bíróságon.

A fiatal modellt kórházba szállították, a torka megduzzadt, a lány elkékült.

"Ne hagyd, hogy meghaljak! Nem akarok meghalni" - hajtogatta magában.

A mentők azonnal adrenalint adtak neki, de nem intravénásan, ami megmenthette volna, hanem az izomszöveteibe. A lány elájult, a légzése leállt, az agya hosszú percekig nem jutott oxigénhez. A család pert indított, alig két éve a bíróság pedig 29,5 millió dollárt, azaz körülbelül 9 milliárd forintot ítélt meg nekik.

Lányukat ugyanis azóta is ápolniuk kell, csak a szemével tud kommunikálni, és egy csövön keresztül etetik.

A pénzből egy házat terveztek venni, ahol külön szobája lehet majd, mert addig az otthonuk konyhájában feküdt. Az orvosok szerint azonban a fiatal nő napjai meg vannak számlálva - írja a TWN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.