ADHD-val küzd a magyar sztárénekes, párja pánikbeteg

Forrás: RTLKLUB -
Zdroba Patrik Bádoki Betti pánikbetegség ADHD
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zdroba Patrikot gyerekként diagnosztizálták ADHD-val, azaz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral, mely egész életét jelentősen befolyásolja. Menyasszonya, Betti számára sem ismeretlenek a pszichés zavarok, ő pánikbetegséggel küzd.

Az X-Faktor felfedezettje egy reggeli műsorban mondta el, hogy betegsége a magánéletére is rányomja a bélyegét. Gyakran előfordul például, hogy ha Betti olyan ételeket fogyaszt, melyektől Patrik undorodik, fogmosás nélkül még csókolózni sem hajlandó.

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina Forrás: RTLKLUB

Az interjú során párja, Betti pánikbetegségére is fény derült, mely egy stresszes időszakot, azon belül is egy nőgyógyászati műtétet követően jelentkezett nála először. A beavatkozás traumatikus élmény volt számára, azóta is rémálmok gyötrik őt. Jelenleg terápiával szeretné feldolgozni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.