Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: begipszelt kézzel és nyakmerevítővel jelentkezett be

baleset Szandika VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág negyedik évadának Szandikája közösségi oldalán számolt be arról, hogy balesetet szenvedett: az egykori villalakó begipszelt kézzel és nyakmerevítővel látható legújabb fotóján. 

A ValóVilág negyedik évadában tűnt fel a karakán, plasztikázott szépség, Szandika, aki azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég Palik László Youtube-műsorában vallott arról, hogy régóta hátat fordított a médiának, jelenleg fodrászként keresi a kenyerét.

A szőke bombázó azonban szomorú hírrel jelentkezett be a közösségi oldalán: elmesélte, hogy súlyos balesetet szenvedett.

"Sajnálatos balesetet szenvedtem, amiben eltört a gerinccsigolyám, illetve a jobb kezem... éppen hogy megúsztam a nagyobb tragédiát. Egy jó ideig sajnos nem fogok tudni dolgozni, de mielőbb igyekszem felépülni és mielőbb fogadni titeket"

- írta fotója mellé az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.