Pokoli fájdalmak kínozzák Béres Anettet: "Annyira görcsöltem, hogy ordítottam"

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett tea szeánsz ordítás sérülés fájdalom görcsölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Anett máig a testében hordozza a kis híján halálos kimenetelű teaszeánsz nyomait. Az egykori valóságshow-sztár rögzítő csavarokkal a testében él, de néha olyan pokoli fájdalmak kínozzák, hogy dolgozni sem tud.

Béres Anett gerincét jelenleg rögzítő csavarok tartják, és így lesz ez egészen őszig. Pontosabban így kellene lennie, ő ugyanis sokszor úgy érzi, hogy egy napot sem bír tovább, a fájdalma ugyanis elviselhetetlen.

Három hét múlva újabb kontrollra kerül sor, ahol az orvos eldönti, már van-e olyan állapotban Anett gerince, hogy csavarok nélkül is képes teljes életet élni. A ValóVilág egykori üdvöskéje reméli: már tavasszal megoperálják, a rögzítők miatt ugyanis képtelen szenvedés nélküli életet élni.

"A gyógytornát sem tudom csinálni, mert elég egy rossz mozdulat, és begörcsöl a hátam. A legutóbb az ágyneműtartó felemelése után lettem rosszul, annyira görcsöltem, hogy ordítottam. Ilyenkor csak mozdulatlanul tudok feküdni, és másnap reggelre elmúlik – kezdte a Blikknek Anett.

Forrás: Béres Anett/Instagram

"Két kilónál többet nem emelhetek, emiatt dolgozni sem tudok, ráadásul, ha a munka közben görcsölne be a hátam, ordítva kellene hazarohannom, mert csak a mozdulatlan fekvés hoz enyhülést.

Anyukám és a családom persze segít, amiben tud, de ez anyagilag nyilván nem ideális helyzet most nekünk"

-mondta Anett, hozzátéve, hogy nagyon bízik a soron következő kontrollban.

"A lábamat rögzítő csavarokat is hamarabb kellett kivenni, mert mondhatni túl kicsi és vékony voltam hozzájuk, folyamatosan szúrtak, nyomtak és fájtak. Reménykedem benne, hogy az orvosom a CT vizsgálat után zöld utat ad a műtétnek, mert nem tudom, hogy bírom ki így őszig ."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.