Komoly döntést hozott Bruce Willis felesége, Emma: szakértő segítségével próbál támogatást nyújtani férjének

IMDb -
Bruce Willis színész demencia szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és családja nemrég kapott pontosabb diagnózist a színész állapotáról, most pedig arról szólnak a hírek, hogy a színész felesége, Emma felvette a kapcsolatot egy neves demencia-specialistával, hogy megfelelő támogatást adhasson férjének.

Nemrég lesújtó hírt közölt Bruce Willis családja a színész állapotáról, egy évvel azután, hogy közölték, afáziás, kiderült, hogy a világhírű színésznek frontotemporális demenciája van.

"Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre világos diagnózist kaptunk" - írta akkor a család.

Willis felesége, Emma mindenben támogatni akarja a férjét, ezért is döntött úgy, hogy felveszi a kapcsolatot egy neves demencia-specialistával, Teepa Snow-val, hogy minden apró részletet megtudjon a betegségről - tudta meg a People magazin.

Bruce Willis IMDb

A szakértő hozzászólt ahhoz a poszthoz, melyben Emma arról írt, mennyire hálás azért, hogy segít nekik könnyebbé tenni ezt a nehéz időszakot. Snow kiemelte, hogy a színész felesége igazán figyelemre méltó munkát végez, hogy méltó társa legyen ezen a nehéz úton Willisnek.

"Olyan helyet, teret és életet hozott létre, amely továbbra is biztosítja számára azt, amire szüksége van a jó élethez. A frontotemporális demencia soha nem könnyű, de megfelelő programozással és támogatással valóban lehetséges az élet folytatása. Gratulálunk Emmának és egész családjuknak nagyon kemény munkájukhoz és odaadásukhoz"

– írta a specialista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.