Jaksity Kata édesanyja képtelen ellátni önmagát: nem sikerültek a műtétek

édesanya műtét ápolás Jaksity Kata
Jaksity Kata édesanyját többször is műtötték az utóbbi időben: ennek ellenére az asszonynak ágyhoz kötve kell tovább élnie az életét.

Jaksity Kata édesanyja az elmúlt fél évet kórházban töltötte. Többször megműtötték, sajnos eredménytelenül. Már nem tudja ellátni magát, pedig a saját lábán ment be a kórházba.

"Nem sikerült túl jól a műtét... De ez nem zavarta az orvosokat, simán hazaadták így. Aztán pár nap múlva olyan fájdalmai voltak, hogy mentőt kellett az éjszaka közepén hívni. Nem akarom hosszan ragozni, ezután jött a több mint fél év kórház, rehabilitáció... Mondjuk én inkább elfekvőnek nevezném... Még több műtét és egyre jobban épült le, mi pedig tehetetlenül néztük. (Jó, nem teljesen tehetetlenül, mert többször beszéltünk az orvossal és ez hozzájárult, hogy végül újraműtötték.)" - írta Kata a posztban, amiben 77. születésnapja alkalmából köszöntötte édesanyját.

Az asszony két kete az ottonában gyógyul, már jobban van, a család pedig reménykedik a felépülésében, és ezért mindent meg is fognak tenni.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.