Liptai Claudia a nyaralásáról a kórházba sietett: rejtélyes tünetek kínozták

Forrás: TV2 -
Liptai Claudia kórház nyaralás
A műsorvezető már Dubrovnikban, majd Görögországban is tapasztalt kéz- és lábdagadást.

Sűrű nyarat tudhat maga mögött Liptai Claudia, akinek leginkább munkával teltek az utóbbi hónapjai. A műsorvezető Dubrovnikban forgatta legújabb televíziós műsorát, majd innen egy családi vakációra sietett Görögországba.

Liptai Claudiaa nyaralásáról egyenesen a kórházba sietett Forrás: TV2

„28 napot forgattam Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakoltam, mentünk tovább Görögországba. Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz" – árulta el Liptai Claudia, akinek nem tudták megmondani mi okozza a furcsa tüneteit. „Ádámmal kivettünk két napot, amit a gyerekek nélkül töltöttünk el és Egerszalók felé vettük az irányt. Moziba mentünk Egerbe és mivel a tünetek újra előjöttek, az egri kórházban kötöttünk ki. Itt szintén kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Kaptam egy kis vízhajtót, de ennyi történt. Utána pedig jól kialudtam magam"mesélte a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki a történtek ellenére mindegyik utazást nagyon élvezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.