Paris Hiltont megbántották követői: úgy vélik, kisfiának komoly rendellenessége van

rendellenesség makrokefália kisfiú Paris Hilton Phoenix
Az Instagramra töltött fel friss fotót Paris Hilton kisfiáról, Phoenix Barronról. A 8 hónapos gyerek a kommentelők egy része szerint nem egészséges, Paris pedig az közösségi oldalán osztotta meg, hogy mennyire rosszul esnek neki a hozzászólások.

A makrokefáliát genetikai rendellenességek, a terhesség alatti fertőzések vagy a születésnél fellépő probléma is okozhatja. Van, amikor az agyműködést is befolyásolja, máskor egyáltalán nincs komoly egészségi hatása.

Paris Hilton január 25-én tudatta, hogy megszületett a babája, az első fotókat a kicsiről áprilisban láthatta a világ. Az örökösnő és Carter Reum gyermekét béranya hozta világra, és a Phoenix Barron Hilton Reum nevet kapta. A 42 éves örökösnő egy podcastban azt is elmondta, hogy kisfiát részben néhai nagyapjáról, Barron Hiltonról nevezte el, a Phoenix pedig több okból is fontos név számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.