Megdöbbentő: A híres szupermodellről kiderült, hogy valójában férfi! - fotóval

androgün szupermodell Andrej Pejic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál szupermodell ma a világ egyik legkeresettebb arca a kifutókon, de bájos pofiját látva eszünkbe sem jutna, hogy ő valójában férfi.

http://models.com
http://models.com

Andrej Pejicet hamarosan mindenki megismerheti, hiszen Jean Paul Gaultier és Marc Jacobs tavaszi kampányának is ő lesz az új arca. De láthattuk már Andrejt a francia és az olasz Vogue magazin oldalain is, ahogy hosszú, szőke fürtjeivel kihívóan mosolyog a kamerába.

Tipp: Szörnyű baleset után kapott új testet - videó!


Andrej esete a nemzetközi modell szemszögéből - Takács Nóra modell, az OzoneNetwork tévécsatorna műsorvezetőjének véleménye:

Forrás: www.noratakacs.com
Forrás: www.noratakacs.com
Aha, vagy úgy. Végre megvan a kapocs, egységben a világegyetem! Azt eddig is tudtuk, hogy vannak lányok, és fiús lányok valamint fiúk és lányos fiúk. De most megérkezett arany hajú Andrej, aki híd a nemek partjai között. Amolyan koktélcseresznye a nemi identitás és a divat turmixán. Mert, hogy össze van itt keveredve már minden. A lányok régóta nyugodtan hordhatnak fiús ruhákat. Viselhetünk nyakkendőt, ha úgy tetszik, vagy nadrágtartót. Lenyúzhatjuk a fiúnk gatyáját - mert az magas sarkúval milyen klassz és kényelmes, meg trendi. A szemüvegünk, a cipőnk, a táskánk, a kabátunk is lehet férfias, a kalap meg különösen sikkes. Ha velünk szemben ilyen engedékeny a divat, a fiúkkal miért bánna mostohán? Viszont, ha nőiesebben öltözködnek a fiúk, az egyre nőcisebb pasikat is eredményez, nem? Ha egy szép napon pedig teljesen női ruhába bújnak az amúgy hetero férfiak, akkor érkezik el az Andrej-féle androgün úttörők ideje. Jobban belegondolva ügyes ez a srác, és az ügynöksége is, jól kitalálták ezt az egészet. Betöltenek egy olyan űrt a divat égiszén, amiről eddig nem is tudtuk, hogy létezik. Érthetetlen kreációkat, visszataszító sminkeket, törékeny srácokat és macsós nőket már sokszor láthattunk a kifutón. Fölöslegesen, mert ezekre a provokációra már jóformán nem reagálunk. Andrej viszont egy szuper, új találmány, amire egyből lecsapott minden magára valamit is adó divatház. Mert ez még unikum, és abszolút botrányos. Én is pilláztam amikor megláttam. Ez van lányok, fiúk, el kell fogadni! Január után február jön, az S-es után M-es, a lányokat a fiúkkal meg Miss Andrej és majdani követői kötik össze ezentúl. Naptár szerint a XXI. század második évtizedébe léptünk, a divatvilág viszont úgy látszik más időszámítás szerint lüktet. Egy olyanban, ahol lehetséges, hogy hamarosan nem lesznek nemek (csak igenek).


http://www.youtube.com/v/HO0nCeuuq20?fs=1&hl=hu_HU

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.