Alma zenekar szereplés nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemetéd mélyen alszik, orráig magára húzta a selymesen puha paplant. Ám itt a reggel. Keltegeted szép szóval, kedvesen, nagy türelemmel. Tovább alszik, vagy úgy tesz, mintha nem hallaná. Próbálod kiimádkozni az ágyból. A reggel nehezen, nyűgösen indul, és hol van még az öltözködéssel járó hercehurca.

Ha neked is nehezek a reggelek, fogadd meg tippjeinket, és induljanak vidáman a hétköznapok!

1. Pár perc reggeli relaxálás a selymesen puha paplan alatt

Szánj magadra pár percet minden reggel, hiszen ha nem vagy friss és vidám, a család azonnal megérzi rajtad! Ébredéskor nyújtózz nagyot, hagyatkozz az érzékeidre, és add át magad a puha paplan érintésének! A megújult Lenor öblítővel ráadásul most megnyújthatod a selymes ágynemű okozta örömteli pillanatokat, hiszen az öblítőcsalád egy új puhaságélménnyel ajándékoz meg. A Lenor új puhaságot adó technológiája olyan összetevőket tartalmaz, amelyek selymesen puha tapintásúvá teszik a szöveteket, így a ruhák is egy teljesen új, selymesen simogató élményt nyújtanak.


2. Legyenek rutinszerűek a reggelek!

Dr. Futó Judit gyermek- és ifjúsági szakpszichológus szerint a gyerekek mindennapjaiban a rutinok, a szokások döntő jelentőséggel bírnak. Ez adja meg számukra a biztonságos kereteket, a kiszámíthatóságot, a bizalmat a külvilágban és önmagukban. Ne feledd tehát, hogy a reggeli készülődéssel kapcsolatban a legfontosabb, hogy rutinszerű legyen. A gyermek aludjon eleget, és ne az utolsó pillanatban keljen fel. Minél több dolgot készíts elő előző este, és akár vess be trükköket is: ajánlj fel a gyerekeknek előző este 2 vagy 3 alternatívát, amiből a kicsik választhatják ki, hogy másnap mit szeretnének viselni. Az idő múlása a gyermek számára is követhető kell, hogy legyen: például mutasd meg az órán, hogy addig kell elkészülniük, amíg egy adott helyre érkezik a mutató, vagy kisebbeknél használj homokórát.

3. Induljon zenével és tánccal a nap!

Dobd fel a család hangulatát és ébredjetek az Alma Együttes öltöztető dalára! A Mennyi selymes puhaság című zeneszám célja pontosan az, hogy megkönnyítse a kisgyermekes családok reggeleit, illetve magát az öltözködést. Tekerd fel a hangerőt, és öltözzetek fel együtt a dalra, vagy szervezzetek öltözködő versenyt!

4. Regisztrálj, hogy gyermeked szerepelhessen az Alma új videoklipjében!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked szerepeljen az Alma Együttes öltöztető dalának videoklipjében, regisztrálj az oromtelipillanatok.hu weboldalon a Lenor Selymes Ruhaság online nyereményjátékra, majd vedd videóra csemetéd táncát, és töltsd fel a felvételt az oldalra! Ha videótok a legtöbb szavazatot kapottak között szerepel majd, gyermeked bekerülhet az Alma Együttes Mennyi selymes puhaság című dalának videoklipjébe.

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.