Ritka trópusi állatot talált a hűtőjében! - az eprek között bújt meg

hűtőszekrény trópusi eper béka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak az epret szerette volna kivenni a hűtőjéből egy fiatal brit nő, amikor azonban kinyitotta az ajtót, egy kis, zöld béka pislogott vissza rá a hidegből.

A hűtőajtót kinyitva szinte sokkot kapott Donna Hunt, mivel a desszertnek szánt eprek közt egy béka is fagyoskodott. "Először azt hittem, hogy egy penészes eperdarab, de aztán megmozdult. Nagyon megijedtem, és szóltam a férjemnek, hogy nézze meg, mi lehet, aztán rájöttünk, hogy az egy béka. Ő nagyon szereti az állatokat, de én halálra rémültem - mesélt a bizarr találkozásról a fiatal nő.

Thinkstock
Thinkstock

A pár nemrég érkezett haza külföldi útjáról, ezért, hogy feltöltsék az üres hűtőt, gyorsan bevásároltak egy nagyobb hipermarketben. A béka is valószínűleg ekkor kerülhetett a gyümölccsel az otthonukba, hiszen az állat egyébként nem őshonos az országban.
A kis békát a pár elvitte egy kétéltűekkel foglalkozó szakemberhez, aki szerint a legvalószínűbb, hogy a hipermarketből hozhatták magukkal az állatot. "Az ilyesmi nagyon ritka, már vizsgáljuk a beszállítóinkat"- tette hozzá az üzlet szóvivője.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Veszélyes, rákkeltő anyagok a lakásbanhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110223-veszelyes-rakkelto-anyagok-a-lakasban.htmlHat éven keresztül nem kapott vízszámlát 15 000 brit lakoshttp://www.life.hu/hazitunder/20110223-hat-even-keresztul-nem-kapott-vizszamlat-15-000-brit-lakos.htmlEdd magad okosra! - A leghatásosabb ételek listájahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110221-a-leghatasosabb-agyporgeto-etelek.htmlMilyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.htmlVigyázz, vetélést okoznak! - Gyógynövények, melyeket kerüljhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110218-vetelest-okozo-gyogynovenyek-melyeket-kerulj.htmlCsörögefánk: egy gyors édesség időhiányban szenvedőknekhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110216-csorogefank-recept.htmlFilléres, libidónövelő csodaszerek a jobb szexérthttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110216-filleres-libidonovelo-csodaszerek-a-jobb-szexert.htmlÍgy fogyj ingyen, diéta és mozgás nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110215-igy-fogyj-ingyen-dieta-es-mozgas-nelkul.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.