katy perry Lady Gaga köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry-t hidegen hagyja, mi dívik manapság a manikűr világában. Az énekesnő a divat helyett Lady Gagától merít ihletet.

A nemrég hazánkban klipet forgatott újdonsült férjes asszony, Katy Perry egyszerűen imádja Gaga stílusát - állítólag odáig van legújabb daláért, a Born This Way-ért is. Így nem meglepő, hogy Katy igazi ikont lát pályatársnőjében, és őt választotta példaképének, amikor legújabb körmei készültek. Katy elleste Gaga karmainak stílusát, hogy azt a saját képére és imázsára formálja át.

twitter.com
twitter.com

A remekművekről készült képeket aztán Katy a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival legújabb, ET. című klipjének forgatása alatt. Katy kitalált még valamit rajongóinak: arra kérte őket, hogy készítsenek hasonló sminket, mint amit ő visel az ET. című klipben, és küldjék el az erről készült fotókat is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.