vámpír piercing tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves Maria Jose Cristerna igazi vámpírnővé vált - a négygyermekes mexikói anyuka a hosszú szemfogak mellett szarvakat visel, és tetőtől talpig ijesztő tetoválások borítják a testét.

A mexikói asszony valójában jogász, de egy ideje tetoválóművészként dolgozik. A testvarrást igazi önkifejezési módnak tartja, mert szerinte ez a szabadságvágyát fejezi ki.

http://es-la.facebook.com/people/Mary-Jose-Cristerna
http://es-la.facebook.com/people/Mary-Jose-Cristerna

"A családom mélyen vallásos, én is katolikus iskolába jártam. Aztán szerelmes lettem, 17 évesen férjhez mentem, gyereket szültem, és az életem megváltozott" - vallotta a nő, akit a párja gyakran megvert és megalázott, ezért úgy döntött, azzal lázad, hogy az egész testét kitetováltatja, emellett számos piercinget lövetett az arcába és négy titániumszarvat is a bőre alá operáltatott.

Mire képes a nő, ha elhagyják? Nézd meg videónkat!



"A szarvak az erőt szimbolizálják számomra, éppen ezért az implantáció érzéstelenítés nélkül történt. Vámpírfogakat pedig azért akartam, mert akárcsak a tinilányok, imádom a vérszívókat" - mondta a négygyermekes anyuka, aki egyébként még nem tartja teljesnek az átalakulását, ugyanis két újabb szarvat szeretne a koponyája hátoldalára is.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.