fashion week Arany Pálma-díj Cannes estélyi ruha katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten már mindenki szeme Cannes-ra szegeződik, ahol tíz napon át nemcsak a filmeké, hanem a ruháké is a főszerep. Mivel a francia városban zajló ruhaparádéról külön cikkel készülünk jövő héten, így most csak érintőlegesen ejtünk szót róla, mert a héten még máshol is felbukkantak szépségek és rémségek.

A Cannes-ban felvonuló színésznők között eddig Rachel McAdams az abszolút favorit. Az elragadó, üde szépségű színésznő már több ruhában is felvonult Cannes-ban, nekünk mégis az a hófehér, virágapplikációkkal díszített Maxime Simoens ruha a kedvencünk, amit az első napon viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Miért? Miért? Miért?" - ez volt az első gondolatunk, amikor megláttuk Penelope Cruzt. Tavaszi üdeségről szó sincs, amikor az ruhájáról beszélünk. A boldogságtól ragyogó színésznő valamiért betegesen ragaszkodik a feketéhez és az idei őszi (!) kollekció darabjaihoz. Ez a szlávos, oroszos beütésű Emilio Pucci ruha túl komor és merev a napfényes Cannes-hoz. Ez alkalommal a színésznőt nem engedjük át a stílusvizsgán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem csak Penelope Cruz ragaszkodik az őszi kollekciók darabjaihoz. Értjük mi, hogy ez a tervezőknek reklám, és az csak jó, ha már tavasz közepén az őszi ruhákról szól minden, de azért elég hervasztó látvány a sok komor színű darab. Keira Knightley Valentino ruhája pedig a rossznál is rosszabb választás, úgy néz ki, mint a saját nagymamája. Nemcsak a színe miatt, hanem bizony a szabása sem túl előnyös akkor, ha valakinek szúnyogcsípésnyi cicijei vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rajongásunk Cannes-on kívül is egy fehér ruha láttán lángolt fel. Rosie Huntington-Whiteley, a Victoria's Secret modelljének MaxMara ruhájában ugyan jóval kevesebb a cukiságfaktor és több a szexualitás, mégsem közönséges az összhatás. Pedig a bátor szabásvonal, a kócos haj és a párducmintás táska egyértelmű utalás a vadmacska énre, amelyet a sok fehér csillapít le. Bár sokan nem tudják magukon elképzelni, azért abban megegyezhetünk, hogy a modell csillagos ötössel távozhat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Kiről koppintotta a ruháját Katalin hercegnő?http://www.life.hu/legytrendi/20110512-katalin-hercegno-berlusconi-keresztlanyarol-masolta-az-eskuvoi-ruhajat.htmlMenyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.htmlLakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20110510-lakatos-mark-atalakit-5-bauer-petra.htmlVicces ruhában bulizott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20110509-babavaro-partit-adott-victoria-beckham.htmlJennifer Aniston extrém ruhában mutogatta magáthttp://www.life.hu/legytrendi/20110506-jennifer-aniston-extrem-ruhaja.htmlÍgy öltözz, hogy vékonyabbnak tűnj!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110506-igy-oltozz-hogy-vekonyabbnak-tunj.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.