A legfinomabb gyümölcsös kencék nyárra

rúzs szájfény smink gyümölcs szemhéjpúder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eperszezon vége szerencsére a legfinomabb nyári gyümölcsök szezonjának nyitányát is jelenti. Már most tobzódhatunk a színpompás málnában, hagyhatjuk, hogy elcsábítson a sárgabarack és a nektarin illata, és már nem sok kell, hogy meggy ízzel kábítsuk az ízlelőbimbóinkat. Ha te is azok közé tartozol, akik nem telnek el még ennyi gyümölcstől sem, válogass velünk a legjobb gyümölcsös kencék között.

Köszönhetően a nyári sminktrendeknek nemcsak a gyümölcsök ízének, hanem a gyönyörű, élénk, élettől kicsattanó színeknek is örülhetünk. A szemhéjunkra a pasztelles árnyalatok kerüljenek, mint a finom barack, a zöldalma, a fáradt eper. Ha nem a szemünket hangsúlyozzuk, akkor az ajkunkat emeljük ki intenzív málna, eper, ribizli vagy éppen barack színű rúzsokkal, de választhatunk mangó vagy cseresznye színű szájfényeket is.

Nagy kedvencünk a MAC Sheen Supreme rúzsa, amelynek színe intenzív, viszont a szájfényeket megszégyenítő módon ragyog, ráadásul kicsit sem ragad.

Az Essence ajakbalzsamai ennél finomabb színt kölcsönöznek az ajkaknak, miközben intenzíven ápolják azokat. A márka idén rukkolt elő egy, a fiatal arcbőr számára kifejlesztett termékcsaláddal is. A My Skin krémek három gyümölcsös változatban - gránátalma és bambusz, lychee és kékszőlőmag, lime és uborka - kaphatók.

A gyümölcsös termékek azonban nemcsak a nyári kedvenceink színét és illatát rabolják el. Hidratáló tulajdonságban erősek a The Body Shop és a Lush termékei is, amelyek között évszaktól függetlenül bukkanhatunk gyümölcsös variációkra.

A L'Oréal vadonatúj Glam Shine Fresh szájfényei pedig nemcsak a nevükben és színükben utalnak a gyümölcsökre, hanem vitamintartalmukban is. Az akai-bogyót tartalmazó szájfény például C- és E-vitaminnal táplálja az ajkak érzékeny bőrét.

A Middleton nővérek szépségtitkaihttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110603-a-middleton-noverek-szepsegtitkai.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.htmlRút kiskacsából szépségkirálynőhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110531-rut-kiskacsabol-szepsegkiralyno.htmlA vörös hajszín titkaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110602-a-voros-hajszin-titkai.html7 egészségmítosz - igaz vagy hamis?http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110525-7-egeszsegmitosz-igaz-vagy-hamis.htmlSorozatosan bakizik a frizurájával Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20110526-michelle-obama-szornyu-frizuraval-jelent-meg.htmlÍme a hercegnő karcsúságának titka!http://www.life.hu/szepulj/20110523-beatrice-hercegno-nagyon-lefogyott.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.